Selecteer een pagina

Utrecht4GlobalGoals is een zelfstandige stichting en brengt partijen die zich in de stad bezighouden met de SDG’s bij elkaar, organiseren inspirerende projecten en zorgen voor kennismaking met de doelen op elk niveau. Of je nu begint bij 0 of al een master in sustainability hebt, zij helpen je verder!

Samen met Hogeschool Van Hall Larenstein, Hogeschool Saxion en de Hogeschool van Arnhem Nijmegen (HAN) doet de Foundation for Global Goals onderzoek naar de toepassing van de Sustainable Development Goals (SDG’s) binnen 11 Nederlandse gemeentes.

Ontzettend veel dank voor deze publicatie aan studenten Abel Chacon, Elena Ruiz en Myrthe den Otter, en projectleiders Hans Smit, Frank Landman, Henk Doeleman en Pleun van Arensbergen.

11 weken op een rij, zal elke week een video gepubliceerd worden waarin een gemeente wordt uitgelicht die al flink werk maakt van de SDG’s.